Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Yamaha Wolverine 700 EPS T1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Rinnakkain istuttavat ns. ROV-laitteet ovat lisänneet kiinnostavuutta viime aikoina, enkä kyllä yhtään ihmettele! Ne tuovat ihan omanlaisensa lisän maastossa liikkumiseen.

Automaiset hallintalaitteet, turvakaaret, mukavat kuppi-istuimet ja jouheva käyttäytyminen takaavat mukavan ja turvallisen ajonautinnon maantiellä, mutta ennen kaikkea maastossa!

Yamahan luotettava 708cc moottori, täysautomaattinen Ultramatic® CVT -voimansiirto sekä valinnainen On-command®-kaksiveto/-neliveto / neliveto tasauspyörästön lukolla takaavat jouhevan etenemisen maastossa kuin maastossa. Erillissäiliöllä varustetut, monisäätöiset ja pitkäliikkeiset KYB-iskunvaimentimet pehmentävät rajuakin menoa mukavasti hankalammassakin maastossa – tai kovemmissakin vauhdeissa mutkaisilla metsäteillä ajellessa!

Tämäkin Yamaha meiltä tarvittaessa nopeaan toimitukseen! Kysy hintamme haluamillasi varusteilla. Mitään koppimopoa tästä emme ala rakentamaan, mutta taatusti laadukkaan hyötylaitteen tai riittävän räyhäkkään mettähirmun tästä kyllä teemme 😉

Soita vaikka heti 040-150 6622 /Veijo ja sovi oma esittely- ja koeajoaikasi. Teemme tästä(kin) laitteesta haluamillasi varusteilla erittäin hyvän tarjouksen, kysy lisää!

Katso tästäkin tarkemmin Yamahan sivuilta –> https://www.yamaha-motor.eu/fi/products/side-by-side/leisure/wolverine-r.aspx?year=2017

Videoesittelyä (Lontoon murteella) mm. tuolta –> https://www.youtube.com/watch?v=gwkY_YPvjFQ

Aukioloajat

Myymälä
ma – pe klo 9 – 17
la klo 9 – 13
Huolto
ma – pe klo 9 – 17

@ huoltokaksikko