Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Rahoitus

Meillä uutena tammikuusta 2023 nyt myös Nordean nollakorkoinen rahoitusvaihtoehto, kysy liikkeestämme tarkemmin.

Lisäksi kauttamme Santander osamaksu- ja ostorahoitus, sekä  SVEA-rahoitus, joka soveltuu hyvin myös pienempiin, esimerkiksi laitteesi huollon rahoitustarpeisiin (kelaa sivua alaspäin, niin pääset lukemaan SVEAsta tarkemmin!). Näistä kaikista saat tarkempaa tietoa myös ottamalla yhteyttä meihin, tai tulemalla liikkeeseemme. Tervetuloa keskustelemaan meille, katsotaan mikä soveltuu sinulle parhaiten!

Alla olevasta taulukosta voit hakea etukäteen Santander-ostorahoituksen.

Santander – joustavasti maksuaikaa

Rahoitusta haet helposti verkosta haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta yksin tai yhdessä. Luoton voi maksaa takaisin aikaisemmin, rahoituksessa on kiinteä korko eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa myyjään tai palveluntarjoajaan, eikä hakemuksen täyttäminen vielä edellytä ostamista.

Santanderilla on myös perinteinen osamaksurahoitus mahdollista rekisteröitäville laitteille, sitä voit hakea liikkeessämme kauppojen yhteydessä.

Svea Erämaksu suuremmille hankinnoille

Svea erämaksu on vakuudeton kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan useista vaihtoehdoista aina 10kk – 120kk saakka. Voit lyhentää saldoa haluamassasi tahdissa ja jäljellä olevan saldon voit maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Kysy meiltä lisää!

Lisätietoja saat tarvittaessa myös Svean asiakaspalvelusta

Voit tutustua luoton ehtoihin Svean sivuilla: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja hakijalta vähintään 21 vuoden ikää.

Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.

Näin vältät taloudellisen ahdingon

Silloin tällöin voi olla hankalaa pitää taloudellinen tilanne hallinnassa. Vältä nämä kuopat noudattamalla näitä helppoja vinkkejä:

  • Kuluta vähemmän kuin tienaat
  • Varaudu odottamattomiin tilanteisiin
  • Pienikin kuukausittain säästetty summa antaa vapautta ja turvaa pitkällä ajanjaksolla
  • Mukauta kulusi uusiin elämäntilanteisiin