Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Mönkijät

Yamaha, Honda, CFMoto ja nyt myös Segway ovat mönkijöistä merkkejämme

Yamaha ja Honda ovat kuuluneet valikoimaamme jo pitkään. Luotettavuus, helppokäyttöisyys ja kestävyys kovassakin käytössä ovat asioita joita me myyjinä arvostamme. Ja joita asiakkaamme arvostavat. Pitkät takuuajat kertovat omalta osaltaan Yamahan ja Hondan luotettavuudesta. Molemmilta merkeiltä löytyy niin maasto- kuin traktorimönkijämallistotkin.

CFMoto on ollut valikoimissamme 2017 syksystä. Tänä aikana Euroopan myydyimmän mönkijämerkin hinta-laatu -suhteen ylivoimaisuus on tullut hyvin esille! Laaja valikoima malleja, niin yksi- kuin kaksipaikkaisiakin traktorimönkijöitä, on yksi iso tekijä tämän merkin suosiossa. CFMoto on mm. Ruotsissa ylivoimainen markkinajohtaja jo vuodesta 2014!

Segway tuli markkinoille 2021 keväällä, ja täydentää hienosti meidän monipuolista ja laadukasta mönkijävalikoimaamme. Pitkä yhteistyömme Brandtin kanssa sai mukavan lisän uuden, monipuolisen ja erilaisen mönkijämerkin mukana!

Meillä on aina koeajettavana jokaista myymäämme merkkiä, käymällä meillä tai soittamalla kerromme sen hetkisen koeajokalustomme.

Liikkeessämme olevat uudet ja vaihtomönkijät löydät Nettimoto -sivuiltamme, käyhän tutustumassa. Yamahan ja Hondan, CFMoton ja Segwayn mallistot ovat kauttamme saatavissa nopealla toimitusajalla, kysy lisää vaikka heti puh. 040-150 6622 /Veijo.

Yamaha mönkijät, klikkaa ja katso tarkemmin

Honda mönkijät, klikkaa ja katso tarkemmin

CFMoto mönkijät, klikkaa ja katso tarkemmin

Segway mönkijät, klikkaa ja katso tarkemmin

Tuotehaku

Näytetään kaikki 4 tulosta