Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Huolto

*** TÄRKEÄ TIEDOTE: meillä on tällä hetkellä mukavasti ruuhkaa, joten huoltokyselyt mielellään soittamalla 020 735 4032, pyrimme vastaamaan niihin vielä saman päivän aikana. Sähköpostiviesteihin emme ehdi välttämättä reagoimaan säällisessa ajassa. Soita 020 735 4032, palaamme mahollisimman pian soittamalla takaisin ***

Olemme Hondan, Yamahan, Suzukin, Triumphin, Dracin, Riejun ja Peugeotin merkkihuoltoliike. Mönkijöistä Honda, Yamaha, Suzuki, CFMoto ja Segway ovat valtuuttaneet meidät huoltoliikkeekseen. Perämoottoreissa vastaavast Honda, Yamaha ja Suzuki kuuluvat merkkihuollon piiriin. Huollamme ja korjaamme tottakai muidenkin merkkien kaikki laitteet.

Meiltä saat myös ammattitaitoiset ruiskunohjauksien ja kaasuttimien säädöt Dynojet 250i -säätöpenkissä, kaikkien pyörien kuristukset 35 kW tehoihin (max. 70 kW laitteille), sekä nykyiset euro4- ja euro5-normin mukaiset todistukset A2-teholuokkaan Yamahan, Suzukin ja Hondan moottoripyörille. Iskunvaimentimien huollot, korjaukset ja säädöt kuuluvat myös laajaan palveluvalikoimaamme. Suoritamme myös moottoripyörien runkomittauksia.

Pyöriin saatavilla Metzelerin, Pirellin, Dunlopin ja uusimpana myös Michelinin renkaita. Meiltä löytyy myös laajasti lisävarusteita, ja kaikki halutessasi asennettuna turvalliseen ja mukavaan harrastamiseen.

Lähetä huoltotarjouspyyntö oheisen lomakkeen kautta tai soita 020 735 4032 ja varaa aika ammattitaitoiseen ja joustavaan huoltoomme.

Tervetuloa paikalliseen palvelevaan huoltoliikkeeseen!