Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Luntaluntalunta!

Eihän me laiskoja olla, mukavuudenhaluisia kylläkin! Lunta tuli ja hetihän sitä piti siirrellä…enemmän ja vähemmän vauhikkaasti. Näitähän sitten löytyy meiltä sekä isommille että myös pienemmille mönkkärikuskeille, katso ja lue tarkemmin alta.

Heti kun lunta tuli, niin piti lähtiä tönimhän sitä sivummalle mukavalla ja tarkotuksenmukasella, oikealla työkoneella eli Yamaha Kodiak 700 Special Edition T3 -traktorimönkkärillä. Meiltähän löydät tämän myös koeajolaitteena, joten kipin kapin testaamaan!

Siiri 7v lähti matkaan, ja nappas rivistä Crossmax 110 -pikkumönkijän, jolla olikin mukava pyöritellä sillä aikaa, kun iskä putsasi firman pihaa. Nelitahtinen, turvallinen, pakillinen vaihtoehto pikku-kuskeille, ja vielä kahden vuoden takuu! Näitä Crossmax 110 on kaksi kappaletta erikoishinnalla meillä vaikka heti ajoon saatavilla; kuvan maastovärinen, ja punainen vastaava. Heti katsomaan, koeajamaan ja ostamaan!

Clickn’Go2 -lumilaitteilla, joita saat meiltä suoraan hyllystä, pihan ja teiden putsaaminen on helppoa ja jälki tarkkaa. Pois ottaminen on helppoa, ilman mitään konttaamisia, samoin takaisin laittaminen tarvittaessa. Tule testaamaan tämäkin! Tämä lumilaite käy pohja-asenteisena kaikkiin mönkkärimerkkeihin ja -malleihin. Tule tutustumaan.

Ja kun työt on tehty, niin sen verran pitää itseään huvittaa lisää, että antaa erittäin kovaan työhön ja käyttöön soveltuvan Yamahan viedä kuskia pieneen ilonpitoon! Suosittelen. Lämpimästi 😉

Veijo
(kuvat: Ollipekka Toimela)

JAA facebookissa –> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://www.huolto-kaksikko.com/blogi/luntalunta/