Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

NYT on Off-Road aika!

Katupyörät on ”telakalla” odottelemassa keväisen auringon sopivasti lämmittämää asvalttia. Osa meistä motoristeista tietysti käyttää talvella talliaikaa tehokkaasti hyödyksi ja tuusaa pyöräänsä näyttävämmäksi, kovaa kulkevammaksi, ja mitä ikinä meistä itse kukin keksii moottoripyörälleen tehdä. Kaksipyöräharrastuksen ei silti tarvitse olla telakalla.

Lumisohjo ja kura lentää. Moottorien äänet elävöittävät kevyen lumen peittämää maisemaa. Isommat ja pienemmät motoristit nauttivat mukavasta menosta myös näin ”offseasonina”.

Nyt on Off-Road aika parhaimmillaan!

Crossi- ja enduropyörät ovat nyt motoristien kulkupelejä. Se ajamisen nautinto, vauhdin tuntu, reipas kypärä päässä ulkoilu hyvien ajovarusteiden suojaamana, sen aika on nyt! Maahantuojat pukkaavat markkinoille juuri vuoden 2017 uutuuksia, mikä lisää myös erittäin hyvien vaihtopyörien markkinoita meille vähemmän aktiivisille harrastajille. Nyt on tarjolla vähän ajettuja, huollettuja, sopivan hintaisia vaihtolaitteita monelta suunnalta.

Unohtamatta missään nimessä mönkkäreitä! Nykyaikaisilla mönkkäreillä jousitukset, alusta, moottorin luonne ja varustelu juuri sellaiseksi kuin itse haluat, antaa mahdollisuuden hyötykäytön lisäksi myös maasto-hubailuun. Tälläiselle (lievästi) ylipainoiselle huonokuntoiselle viiskymppiselle äijänkörilhälle mönkkäri on pikkasen armollisempi ajettava kuin crossi- tai enduropyörä. Niissä maisemissa taas, joissa lunta riittää, niin myös monipuolinen moottorikelkkailu on kyllä ihan ykköslaji!

Ellei itseltä löydy luvallisia maastoja off-road -ajamiseen, niin ota yhteys paikalliseen moottorikerhoon, näillä aktiiveilla on tietoa missä saa ajella luvallisesti. Moottorikerhoista löydät myös paljon tietoa, opastusta ja ennen kaikkea mukavaa samanhenkistä porukkaa lajien saloihin sisään päästäksesi.

Meiltä Huolto-Kaksikosta ja muilta alan aktiivisilta toimijoilta taas löytyy harrastusvälineitä monenlaiseen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan aiheesta, oli sitten tarve uudelle tai käytetylle crossi- tai enduropyörälle, tai mönkkärille. On sitten laitteen tarvitsija valmis kisakuski, heavy-user harrastaja, kuntoilusta maastolaitteilla tykkäävä tai vasta harrastusta aloitteleva vanhempi herrasmies tai lady…tai haluat lapsellesi/lapsenlapsellesi hyvän harrastuksen!

Olet aina lämpimästi tervetullut paikalliseen palvelevaan off-road -liikkeeseen.

Veijo
rapakuntoinen wannabee offroadisti 😉