Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Ensimmäisenä Suomessa meillä: Yamaha Grizzly 700 Special Edition 2017

Luotettavaan ja laadukkaaseen Yamaha –mönkijäperheeseen tulee vuonna 2017 uutta Special Edition mallia ja väriä. Meille Huolto-Kaksikolle Jämsään saapui juuri äskettäin Suomen kaksi ensimmäistä laatuaan tätä yhtä uutuutta!

(edit 24.2.2017: lisätty loppuun pari kuvaa  asiakkaan toiveen mukaisesti varustellusta Satin Blackista)

Aiemmin viime vuoden lopulla Yamaha julkaisi Kodiak 700 Special Edition -mallin, joka on saanut ainakin täällä Jämsässä paljon huomiota ja kiitosta. Malli/väri on ollut yksi tämän kauden ehottomasti suosituimmista ja myydyimmistä meillä. Jokin aika sitten tuli tieto, että pari uutta väriä on tulossa myös Grizzly 700 EPS -malleihin. Ja kuinkas ollakaan, me saimme kaksi Suomen ensimmäistä, vasta myöhemmin varsinaisesti julkaistavaa, erikoisväristä ”herkkua” tänne meille! Kuvassa vielä laatikossa olevana, mutta kohta pyörillä ja siitäpä sitten vähän tuonnempana tarkempaa tietoa.

Toisen näistä juuri tulleista Special Edition uutuusvärisistä jo myimme: laatutietoisen asiakkaamme toiveesta varustelemme sen mm. Camso Tatou T4S -telasarjalla, HeavyDuty -puskureilla ja -sivuputkilla, pohjapanssareilla ja alatukivarsisuojilla, laajalla lisävalosarjalla, Clickn´Go2 -lumilaitteilla, kahvalämppäreillä, takavinssillä, tuulisuojalla, sekä asennamme tavarakuljetuskapasiteettiä eteen ja taakse.

Toinen tätä väriä vielä vapaana; haluatko sinä sen? Tervetuloa paikalliseen palvelevaan off road -liikkeeseen meille Manulankadulle Jämsään!
Veijo
monitoimimyyjä, joka on aina yhtä innoissaan näistä hienoista uutuuksista

JAA facebookissa –> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://www.huolto-kaksikko.com/blogi/yamahauutuus/