Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Mopolla maailmalle!

Aurinko lämmittää. Kadut ja tiet sulavat ja kuivuvat. Mopokortti tulossa tai jo saatu? Laitoimme hyvän valikoiman mopoja ja skoottereita liikkeeseen näytille, tule katsomaan! Lue alta myös uudesta, jopa 30kk korottomasta rahoitusvaihtoehdosta.


Uusia laadukkaiden menopelien käskijöitä odottavat niin herkulliset mopot kuin skootteritkin. Lattialla vaihtoehtoja paljon niin värien kuin mallienkin osalta.

Mopoista löytyy mm. Dracin Supermoto Special Edition ja RS. Riejuista valkoista ja oranssia power up -Supermotoa. Tulossa myös koko oranssia sekä sini-valkoista Riejua!

Skoottereista lattialla tällä hetkellä mm. Yamaha Aerox, Hondan aina yhtä luotettavat ja suositut Vision sekä NSC50R -mallit, Peugeotilta Suomen suosituin Kisbee ja erittäin tyylikäs ja vauhdikas Speedfight4. Speedfight4 löytyy 2-tahtisena neste- tai ilmajäähdytteisenä, sekä tietysti 4T -versiona. Värit ovat hienot!

Mopojen hinnat alkaen 2995 euroa (+tk 125 euroa) ja skootterit alkaen 1790 euroa (+tk 125 euroa).

Uutuutena meiltä nyt myös rahoitus, jopa 30kk korotta. Esimerkiksi Peugeot Speedfight4 LC 2T (sh. 2890 euroa) alkaen 105 eur/kk 30 kuukauden korottomalla maksuajalla
– luoton perustamiskulu 180 euroa lisätään 1. maksuerään
– tilinhoitomaksu 5 eur/kk, huomioitu kk-erässä
– edellyttää luottopäätöstä
Luotonmyöntäjä Handelsbanken

Tervetuloa palvelevaan paikalliseen liikkeeseen!


JAA facebookissa –> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://www.huolto-kaksikko.com/blogi/mopottulivat/