Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Peugeot -skootterit ja Drac -mopot

Kevättä ilmassa! Liikkeeseen saapuu viikoittain uutta ja mukavaa kaksipyöräistä – uutuutena meillä Peugeot -skootterit ja Drac -mopot ja kevarit.

 2017 uutta Peugeotilta mm. Speedfight 4 Pure Black, jota saatavilla 2T ilma- ja nestejäähdytteisenä (kuvissa 2T LC /5.4hv) ja myös nelitahtisena, taustalla valkoinen viime vuoden rekisteröidyin skootteri eli Peugeot Kisbee.

Speedlight 4 -versioiden runsaasta varustelusta otettakoon esille tuttu upside-down etuhaarukka, radiaali-etulevyjarru, takaiskuvaimennin lisäsäiliöllä, Dell’orton kaasutin, alumiiniset astilaudat, sporttinen matkustajan satulan suoja, kännykkäteline ohjaustangossa sekä USB-portti & 12V virran ulosotto. Pure Black -mallit alkaen 2590 euroa!

Drac -mopoista mm. Supermoto Special Edition (punavanteinen) vaikka heti ajoon kun kelit sallivat! Hinnat Drac -mopoilla alkaen 2890 euroa. Liikkeessä nähtävillä mm. Supermoto Special Edition ja Supermoto RS.

Drac SM 125 Pro – Racing Edition haluttuun Supermoto-piikkiluokkaan myös liikkeessämme, hinta 5364 euroa (sis. autoveron).

Se on kesä kohta! Nyt kipinkapin palvelevaan paikalliseen liikkeeseen katsomaan ja varaamaan se oma mopo- tai skootterimallisi…vielä voit valita myös haluamasi värin!

Veijo
ihan into piukalla uusista laitteista, ja ehottomasti sitä mieltä, että ei haittais vaikka joka tytöllä ja pojalla olisi oma mopo tai skootteri

 

JAA facebookissa –> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://www.huolto-kaksikko.com/blogi/peugeotdrac/