Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Yamaha Kodiak 700 EPS T3

Ohjaustehostimellinen Yamaha Kodiak 700 EPS T3 tuli loppusyksystä tarjolle Yamahan laadukkaaseen hyötymönkijä -genreen. Edellisvuosina ohjaustehostin on ollut tarjolla vain hieman varustelluimmissa Special Edition -malleissa, mutta nyt siis saatavana myös ”perusväreihin”, joissa on normaalit peltivanteet. Ja hinta vain 10.990 euroa!


Ensimmäinen kolmen tunnin koeajo sekä hiekkateillä että ennen kaikkea monipuolisessa maastossa toivat hymyn huulille – tuttua, turvallista, laadukasta tekemistä, helppoa ja nautinnollista ajamista huolimatta kelistä, maastosta ja vauhdista! Tämän Yamaha osaa varmasti.

Koeajolaitteeseen asensimme ensimmäisen ”peruslaitteen” ajolenkin jälkeen yleisimpiä meillä asiakkaille laitettuja lisävarusteita. Ne paransivat entisestään ominaisuuksia, joita niillä haimmekin: hieman lisää pitoa ja mukavuutta renkaisiin, sitä kautta myös vielä korkeampi maavara, pohjapanssarilla ja alatukivarsisuojilla (sh. 448 eur) mukavuutta (lue: huolettomuutta) ajamiseen vaikka kalliomaastoissa.

Keulan korokelaidalla (sh. 149 eur) taas saa ihan uutta ulottuvuutta etutelineen käyttöön; esimerkiksi pilkkireissulle ei tartte sitoa reppua ja kairia kiinni, seku vain heittää ne siihen! Lokasuojalevikkeet (sh. 253 eur) taas suojaavat pikkunojailuja taimikkoon ja ravan/lumen lentämistä renkaista. Eikä huono sekään, että tuo ihan uutta näyttävyyttä etenkin näihin perusväreihin, punaiseen ja vihreään. Katso vaikka alla oleva kuva perusversiosta kontra varustellusta:

Yamahan pikakiinnitteinen tuulilasi (sh. 199 eur) tuo hyvin suojaa siirtymäajoissa etenkin kylmillä ja sateisilla keleillä. Pikalukituksen ansiosta on helppo ottaa pois esimerkiksi sille mettämöyrintäreissulle, eipähän ole tiellä jyrkkiä rinteitä ylöspäin mennessä eikä tarvitte pelätä risukossa mahollisia naarmuuntumisia.

Kahva- ja peukalolämppärit (alk. 89 eur) taas tuovat mukavuutta ympärivuotiseen käyttöön merkittävästi. Erilaisia laukkuja (alk. 149 eur) ja koreja niin etteen kuin taakse on taas saatavilla vaikka minkälaisia, käyttötarkotuksen ja tarpeen mukaisesti. Näitäkin meillä nopeaan toimitukseen ja  hyllyssä paljon!

Näissä kuvissa olevat renkaat ovat ITP MudLite XL 27″ (leveydet etu 10″ ja taka 12″). Renkaiden sh. 840 eur. ITP Hurricane aluvannesarja sopii erittäin hyvin Kodiak 700 EPS ulkonäköön, sh. 520 eur. BlackWolfin 3 litran bensakanisteri pikakiinnikkeellä sh. 57 eur on helppo kiinnittää telineisiin, eteen, taakse, sivulle, laukun kylkeen…näitä myös 5 litraisena (sh. 65 eur). Hinta sisältää kanisterin lisäksi pikakiinnikkeen. Optiona meiltä vielä suoraan hyllystä tarpeen vaatiessa variaattori-kitti, eli mikäli vedät rajuja puukuormia hankalissa maastoissa isoilla renkailla, niin variaattori-kit on hyvä lisävaruste välityksen muuntamiseksi lähelle vakiorenkailla olevaa. Näitäkin meiltä Huolto-Kaksikolta löytyy suoraan hyllystä – olemmehan palveleva off road -liike.

Perus-Kodiakin hinta on siis vain 10.990 euroa. Mitä sillä saa? Saat sillä ainakin maailman parhaiten toimivan Yamaha Ultramatic® -automaattivaihteiston, On-Command®-valintajärjestelmän taka-, nelivedon ja lukkojen hallintaan siten kuin haluat, helppoajoisen, hyvin käteen istuvan ja ennen kaikkea laadukkaan kokonaisuuden. Ja vielä viiden vuoden takuulla yksityiskäyttöiselle Yamaha-mönkijälle!

Millä varusteilla sinä haluat oman laadukkaan ja kestämään valmistetun Yamaha Kodiak 700 EPS -traktorimönkijäsi? Tule keskustelemaan, koeajamaan ja ostamaan. Soita vaikka heti 040-150 6622 /Veijo ja sovi oma esittelyaikasi. Suosittelen Yamahaa lämpimästi mihin tahansa mönkijätarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa!

Veijo
monitoimiharrastaja, joka nauttii siitä, että saa ajaa paljon erilaisilla ja erimerkkisillä mönkkäreillä, ja sitä kautta saa sykähyttäviä hetkiä niin hyöty- kuin ihan vaan nautiskelumöyrimisestäkin!