Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Varustele mönkijäsi talveen!

Mönkijät tyydyttävät perusvarusteltunakin suurimman osan tavallisten käyttäjien, sinun ja minun, tarpeista. Hieman varusteltuna saamme kuitenkin käyttöön haluttuja lisäominaisuuksia ihan normaaliinkin piha-, metsä- ja maantie/katuajoon; toiset haluavat pikkasen enemmän maavaraa tai kulkevuutta lumessa ja pehmeissä maastoissa, toisille taas lumensiirtely talvikuukausina on sitä oleellista käyttöä. Joku taas haluaa siirtää polttopuut vaivattomasti metsästä omalle tontille ja sitä kautta lämmittämään ja luomaan tunnelmaa pirttiin.

Meille kaikille mönkkärin käyttäjille sopivan kokoiset ja suojaavat taka- ja etulaukut ovat tarpeen monenlaiseen käyttöön. Tai etutelineen kaiteet, joka helpottaa mm. itsellä pilkkireissuille menoa, kun repun ja kairin voi vain laittaa siihen, eikä tarvitse välttämättä sitoa pienille matkoille.

Mikäli traktorimönkijää käytetään paljon maantie- ja katuajossa talvisilla keleillä, niin omakohtaisenkin kokemuksen perusteella nastarenkaat ovat erittäin suositeltava varustus. Meiltä saat nyt myös nastareinkaita valmiiksi haluamillesi vanteille laitettuna, tai sitten nastarenkaat pyöräytettynä nykyisille vanteillesi – tervetuloa valitsemaan, kysymään tarjous ja ostamaan!

Renkaita, laukkuja/telineitä, lumiketjuja, telasarjoja, kylkisuojia, vanteita, suojapeitteitä, tuulilaseja, kahvalämppäreitä ja valoja kaikkiin tarpeisiisi. Tulehan katsomaan! Lähes kaikkiin merkkeihin ja malleihin, joko suoraan hyllystä tai tilaamalla seuraavaksi päiväksi!

Eikä unohdeta meitä kuskeja; ajopukuja, kenkiä, hankskoja, kypäriä…valtavat määrät ostettavissa heti liikkeestämme, tule penkomaan!

aina yhtä innostuneesti talvea oottava mönkkäristi /veijo

 

JAA facebookissa –> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https://www.huolto-kaksikko.com/blogi/monkijatalvivarusteet/