Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Yamaha Grizzly 700 EPS SE ja Grizzly 700 EPS ALU

Grizzly 700 EPS SE, 15290 eur
maastoajoharrastajille, jotka arvostavat väkivahvaa ja kompaktia ATV-ajoneuvoa, joka kulkee tehokkaasti minne kuljettaja haluaa. Grizzlyn sitkeävetoinen ja väkivahva, 686-kuutioinen nelitahtimoottori ja vankka alusta varmistavat sujuvan etenemisen niin poluilla, mäkisessä maastossa kuin syvällä metsän siimeksessä.

Grizzly 700 EPS ALU

Light Blue Solid, 15490 eur

 


Camo ALU, 15990 eur

SE- ja XT-R -mallit: 14″ järeät aluvanteet, 27″ Zillat, erikoisväri, 15990 eur
– sininen, beigepunainen MY24

25-v juhlamalli LE, 16490 eur
– erikoisväri, kaksivärinen satula, HeavyDuty etupuskuri, alumiininen etupanssari, kahvasuojat

 

Yamaha Grizzly 700 EPS SE ja Grizzly 700 EPS ALU

Kuvaus

Luotu kulkemaan.

Yamahan edistyksellinen Ultramatic®-voimansiirto valitsee aina tilanteen mukaan automaattisesti optimaalisen välityssuhteen. On-Command®-järjestelmän avulla voi puolestaan napin painalluksella valita 2WD-, 4WD- tai 4WD ja tasauspyörästön lukko -vedon. Jyrkkien rinteiden laskuissa kaikkiin neljään pyörään vaikuttava moottorijarrutus lisää tuntuvasti ajoturvallisuutta ja hallittavuutta.

EPS-ohjaustehostimen luonteva ohjaustuntuma helpottaa ajohallintaa ja vähentää ajorasitusta. Herkkätoimisen ja säädettävän erillisripustuksen ansiosta Grizzly 700 EPS SE (Special Edition) etenee sujuvasti vaikeassakin maastossa ja tehokkaat levyjarrut varmistavat hyvän hidastuvuuden. Luontevaa liikkumista luonnossa.