Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Suzuki GSX-S1000GT UUTUUS 2022

Suzukilta tulossa GSX-S1000GT ”Grand Turismo”, matkailupainotteisempi versio GSX-S1000:sta. 2022 uutuudessa on varustetasoa, mukavuutta ja ominaisuuksia, joita matkamotoristi osaa arvostaa.

Suzuki GSX-S1000GT UUTUUS 2022

Kuvaus

Huippu-uutuus 2022 Suzukilta – GSX-S1000GT saadaan Suomeen kevään 2022 aikana!
Mukava ja riittävän tehokas matkasportti nautinnollisiin reissuihin yksin tai kaksin!

Moottoripyörälehti Bike kommentoi varustelua seuraavasti: ”Elektroniikkapaketti on kattava: kolme ajomoodia, luistonesto, vakionopeussäädin ja kahteen suuntaan toimiva quickshifter-vaihdeavustin. Starttijärjestelmä on muista Suzuki-malleista tuttu Easy Start, jossa riittää että kerran koskee starttinappia, sitä ei tarvitse painaa koko starttauksen ajan. Mittaristona on uusi 6,5-tuumainen väri-TFT-näyttö, jossa on myös vartavasten Suzukille suunniteltu älypuhelimen liitäntämahdolllisuus (Android ja Omppu) kattaen puhelimen käytön, musiikin kuuntelun, navigoinnin ja jopa puhelimen kalenteritietojen selaamisen mittariston kautta.”

Tervetuloa tutustumaan tähänkin Suzukin 2022 uutuuteen meille Jämsään heti kun näitä saadaan! Ensimmäiset menevät ennakkoon myydyille, mutta toivottavasti näitä on koeistuttavissa ja ostettavissa myös muuten heti ajokauden alkuun.