Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Hyvää naistenpäivää

Ei aina pelekästään bensankatkuista moottorinpärinää

(katso myös video jutun alta)
Kevät keikkuen tulevi, ja sehän tuo tullessaan meille motoristeille ajovarusteiden tsekkausta, uusien ostoa ja kausihuoltojen suunnittelua. Rohkeimmat selailevat salaa myytävien uusien ja käytettyjen pyörien tarjontaa – kaikkihan ovat nähneet sen kuvan, jossa puoliso astuu kotiin raskaan päivän jälkeen, ja huone on täynnä kukkia, lysäyttää hartiat ja tiputtaa ostokset lattialle todetakseen: ”voi ei, nyt se on ostanu uuden prätkän…”

Meiltä Huolto-Kaksikolta löydät lääkkeet kaikkiin ylläoleviin tarpeisiin. Ajovarustehyllyt ja -telineet ovat täydentyneet talven aikana uusilla tyylikkäillä ja turvallisilla takeilla, housuilla, ajokengillä, kypärillä, hanskoilla…ihan kaikella, mitä turvalliseen ja mukavaan ajamiseen kelillä kuin kelillä kaipaat!

Keväthuoltojen aika on just nyt, ja kun varaat huoltoon ajan heti, niin varmistat ajokauden alun huolletulla ja luotettavasti toimivalla moottoripyörälläsi.

Uusia moottoripyöriä on jo liikkeen lattialla koeistuttavissa ja ostettavissa. Vaihtolaitteita tulee ja menee, kannattaa olla aktiivinen ja tulla katsomaan mitä milloinkin on tarjolla.

Ja mehän tempaisimme tietysti myös kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi pienen äijäporukan kanssa Kukkaverstaan Marian opeissa, ja teimme ihan omin pikkukätösin ihan meän näköset kukkakimput! Kaikille naisille ansaitusti mukavaa naistenpäivää. Klikkaa alta videoon