Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Asiakas koeajoi laitteita ennen ensimmäisen mönkijänsä ostoa

mönkijä huolto-kaksikko koeajo atv cfmoto segway yamaha

Asiakas tuli koeajamaan ja ostamaan ensimmäistä mönkkäriä itselleen

 

Perjantaiaamupäivä alotettu asiakkaan kanssa koeajoilla. Oli kiinnostunut mahollisesti pitkärunkoisesta, kaksipaikkaisesta, sopivanhintaisesta lumentyöntölaitteesta. Pukkasin pihalle vaihtoehoistansa olevista CFMoto 520L EPS ja Segway 600L FullVersionin lisäksi just riviin tulleen Yamaha Kodiak 450 EPS Diff/L, kun hän halusi senkin ajaa. Kaikki siis 60kmh traktorimönkkäreitä.

Mielenkiintosia kommentteja kaikista laitteista, sekä vähän mönkkärillä ajaneena yllättävänkin syvällistä tulkintaa tuntemuksistaan noista. Pitkärunkoisista vaihtoehdoista tykkäsi enemmän CFMoton 520L:stä, mutta pihapyörittelyn päätteeksi kuitenkin valitsi Yamahan: oli selkeästi hänen tuntemuksiinsa parin tonnin isommasta hintalapusta riippumatta kuitenkin mukavin ja luontevin ajettava – ja mietti mahollisia työ- ja muuta käyttöä ajatellen ehkä viksuin valinta hänelle. Lupasin, että jos reilusti kaksipaikkaista pitkärunkoista alkaa kaipaamaan, niin saa tulla vaihtamaan.

Hieno aamu hyvissä merkeissä.

mönkijä huolto-kaksikko koeajo atv cfmoto segway yamaha

kuvassa vasemmalta: Yamaha Kodiak 450 EPS Diff/L T3b, CFMoto 520L EPS T3b ja Segway 600L FullVersion T3b
Iltapäivästä sitten tulikin asiakas, jolle oli täysin selvää, että ostaa CFMoto 850XC T3b – tosin koeajolla kävi hänkin sen kanssa. Ei kelpuuttanut muita ajettavakseen. Mutta hyvä kun on hyviä merkkejä monenlaisia tarjota monenlaisille asiakkaille. Tervetuloa katsomaan ja ostamaan!
cfmoto 850xc huolto-kaksikko mönkijä atv
cfmoto 850xc huolto-kaksikko mönkijä atv