Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Yamaha ja Honda lastenlaitteet Huolto-Kaksikolta!

”Ei oo kivaa, jos laitteet ei toimi!” Tätä kuulee valitettavan usein. Siksi olemme jo vuosia luovuttaneet lapsille ja nuorille laadukkaita ja luotettavia Yamahan ja Hondan crossipyöriä ja mönkkäreitä. Paras palaute näistä on se, että laitteet toimivat moitteetta vuosia kovassakin käytössä, ja tietysti se, että jälleenmyyntimarkkina ja -hinta on näillä Yamahan ja Hondan juniorilaitteilla mainio!

Näitä ei meillekään tule vaihdossa kuin aniharvoin, koska tällaisen laitteen perheillä on jo valmiina ”jono” ostajia, kun tieto lasten ja nuorten kasvamisesta ns. laitteesta ulos on ajankohtainen. Sukulaiset, työkaverit, kylän miehet ja naiset ovat jo valmiiksi varanneet laitteen seuraaville aloitteleville motoristeille ja mönkkärikuskeille. Laadukas ja luotettava Honda tai Yamaha kun on hyvä valinta myös käytettynä!

Tervetuloa katsomaan, koeistumaan ja ostamaan laadukas ja luotettava lastenlaite meiltä Jämsästä! Uusia on hyvin lattialla tarvittaessa nopeaankin toimitukseen. Lisäksi meiltä löytyy tietysti hyllystä laajat valikoimat lasten ja nuorten kypäriä, ajovaatteita, suojia, hanskoja jne – ajomukavuus ja ennen kaikkea turvallisuus on tärkeää!

Yamaha YFM90R, sh. 3690 eur
Yamaha YFZ50, sh. 2990 eur
Yamaha PW50, sh. 2100 eur
Honda CRF125F, sh. 3690 eur
Honda CRF110F, sh. 2890 eur
Honda CRF50F, sh. 2390 eur

Ylläolevia laitteita löytyy suoraan lattialtamme. Hintoihin lisätään luovutuskulumme 125 eur (laite kasattuna, tarkistettuna, ajokuntoon laitettuna, koekäytettynä ja -ajettuna, annamme aina käyttöopastuksen luovutuksen yhteydessä – uusi laadukas laite siis turvallisessa ja mukavassa ajokunnossa liikkeessämme Jämsässä).