Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

CFMoto C Force (1000, 4-tahti)

ALV VÄH KELP, VARUSTELTU, AJETTU VAIN 138h!
10580 €
Kuvaus
Vähän rouheempi vaihtolaite tuli riviin: CFMoto 1000XC EPS T3b -20. Tänään sunnuntaina kurvailin tällä muutaman tunnin. Mukavasti kulkee ja etenee!

138 tuntia ajettu alv-vähennyskelpoinen.

Varusteet valmiina reilumpaanki mettämöyrimiseen, työhommiin, tai katu-uskottava laite perheen juniorille; on puskureita eessä ja takana, vinssi myös takana (Broncon 3500, molemmat uusilla naruilla), syylari nostettu ylös, pohjapanssaria, järeää 14" vannetta ja rouheeta 28" rengasta. Mutta nätisti tämä kyllä tuossa maantie- ja kevyessä mettäajelussaki toimi - ja sen verran kokeilin jo aiemmin, että etenee hienosti myös lumessa kun woimaa on! Speedohealeriki tästä löytyy, sillähän voi korjata mittarivirheen eri kokosille renkaille.

Lisäksi pikakiinnitteinen takalaukku mukaan, ja tässä on IronBaltic -keulakiinnitteisen lumilaitteen pikakiinnike valmiina, ei tartte ostaa kuin aisa ja puskulevy ja toimiva lumilaite on käytettävissä! Ja kahva- ja peukalolämmitin on myös!

Juuri vaihdettu öljyt ja suodatin, sekä molempien perien öljyt. Ei ku heti ajoon!

Myymme kuvien mukaisena, eli emme ala vaihtamaan etukatetta tai oikomaan puskureita - ajoa ne eivät haittaa, ja tämä huomioitu tottakai hinnassa. Laite on myös alv-kelpoinen, jos sillä on merkitystä.

Soita vaikka heti 0401506622 /Veijo, ja osta tämä ittellesi!

Tervetuloa palvelevaan paikalliseen mönkkäriliikkeeseen, Manulankatu 8, Jämsä.

Mönkijä
t3
t3b
t1b
traktorimönkijä
nelivetomönkijä
mönkkäri
puskulevy
lumiaura
lumilevy
neliveto
yamaha
honda
cfmoto
segway
Lisävarusteet
12V ulosotto, Kahvanlämmittimet, Matkustajan istuin, Ohjaustehostin, Peruutusvaihde, Pohjapanssari, Selkänoja, Sähkökäynnistys, Tavaralaatikko, Vetokoukku, Vinssi,
Sijainti Jämsä, Keski-Suomi
Vetotapa Neliveto
Omistajia 2
Vuosimalli 2020
Moottori 1000, 4-tahti