Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

Mönkijä – monipuolinen kulkupeli

Soita vaikka heti Veijolle 040-150 6622 ja kysy tarjous Yamaha, Honda tai CFMoto mönkkäristä haluamillasi varusteilla!

Tarve ja halu liikkua kelillä kuin kelillä on taas tämän talven aikana antanut meille mahollisuuen varustella meihin luottaville asiakkaille useita mönkkäreitä telavarustuksella. Kiitos siitä! Ja teloillahan voi ajella myös kesäkelillä, joskin suurin osa käyttäjistä vaihtaa lumien vähentyessä renkaat alle.

Tässä kuvia tällä viikolla kovaan työkäyttöön luovutetusta Tatou T4S -telasarjalla varustetusta Yamaha Kodiak 700 T3b -laitteesta, sekä samanlaisesta aura- ja peräkärryvarustein. (alla kuvakavalkadia muutamista erilaisista meiltä luovutetuista mönkkäreistä).

Liikkeestämme saatavilla heti nopeaan toimitukseen Yamaha Kodiak 700 T3b -mönkkäreitä – kerro vain mitä varusteita tarvitset, niin teemme paketin kohilleen!

CFMotolla on laaja mallisto. Varastoomme laitteita saapuu lähes viikoittain. Tammi-helmikuussa 2021 maahantuoja päässee toimituksissa normaalirytmiin. Varmista soittamalla eri mallien saatavuustiedot!

Hondan uudet kahdelle rekisteröidyt 60kmh -mallit ovat saatavilla ja kaikki mallit löytyvät joko suoraan lattialta, tai nopealla toimituksella maahantuojalta. Tule katsomaan, koeajamaan ja ostamaan luotettava, laadukas ja käyttökuluiltaan erittäin edullinen Honda-mönkijä!

Lisä- ja ajovarusteita myös paljon nähtävillä ja ostettavissa – tervetuloa palvelevaan paikalliseen kivijalkaliikkeeseen!

#yamaha #kodiak700 #yamahamotor #yamahafinland #yamahaatv #camsotatou #tatout4s #duellfinland #ironbaltic #ironbalticsuomi #hondaatv #hondamonkijat #cfmoto #cfmotofinland #ontäähienoo #jämsä #visitjamsa