Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

KESÄN RIENTOIHIN PAIKALLISESTA LIIKKEESTÄ!

Palvelevasta paikallisesta liikkeestä löydät kaikkea tarpeellista ja mukavaa kesän toimintoihin niin kotiin kun mökillekin! Tervetuloa meille Jämsään, Manulankatu 8. Meidät tavoitat myös puhelimitse 020 735 4030. Myymälä on avoinna ma-pe 9-17, la klo 9-13. Huoltomme on avoinna ma-pe klo 9-17. Katso nahdolliset poikkeukset google-haun kautta (huoltokaksikko jämsä).

Tällä hetkellä erinomaisen ajankohtaisia ovat mm. Joben laadukkaat ja huippuhauskat SUP-laudat, joita meillä on nyt vielä saatavilla! Lisäksi löydät varusteita turvalliseen vesillä oloon, esimerkiksi kelluntaliivejä, paukkuliivejä, suppikenkiä, puhelimille/rahoille yms vedenpitäviä koteloita/pussukoita jne.

Terhin veneitä vielä joitakin vapaana, mm.
– Terhi Saiman soutuveneet (valkoinen) 1990 euroa
– Terhi 390 (valk, vihreä) 2190 euroa
– Terhi 480 BR, jossa 60hv Suzuki perässä, mukavin varustein, sh. 17400 eur +tk 600 eur
– Terhi 450CC ValuePack -varustelulla löytyy, siinä on Suzukin 40hv perämoottori, sh. 12750 eur +tk 600 eur KYSY HUIPPUTARJOUS!

Meiltä löydät monenlaisiin tarpeisiin traktorimönkijät: CFMoto, Honda, Segway ja Yamaha ovat merkkimme! Laaja mallisto, mallit ja hinnat löydät mm. meidän Nettimotosivuiltamme, kurkkaa sieltä. Tai tietysti parasta, jos tulet liikkeeseemme kysymään, katsomaan ja koeajamaan nämä.

Lisäksi aggrekaatteja, sähköpotkulautoja, Hondan ruohonleikkurit, mopot ja skootterit…jokaiselle jotakin kesän rientoihin! Tervetuloa meille Manulankadulle, olemme täällä sinua varten!