020 735 4030

Laatu luo turvallisuutta.

Huoltotarjous pyyntö

Huoltotilat

Olemme Hondan, Yamahan, Suzukin, Triumphin, Moto Guzzin ja Kymcon merkkihuoltoliike. Mönkijöistä Honda, Yamaha ja Kymco ovat valtuuttaneet meidät huoltoliikkeekseen. Perämoottoreissa vastaavast Honda, Yamaha ja Suzuki kuuluvat merkkihuollon piiriin. Huollamme ja korjaamme tottakai muidenkin merkkien kaikki laitteet.

Meiltä saat myös ammattitaitoiset ruiskunohjauksien ja kaasuttimien säädöt Dynojet 250i -säätöpenkissä, kaikkien pyörien kuristukset 35 kW tehoihin (max. 70 kW laitteille), sekä nykyiset euro4 -normin mukaiset todistukset A2 -teholuokkaan Yamahan, Suzukin ja Hondan moottoripyörille. Iskunvaimentimien huollot, korjaukset ja säädöt kuuluvat myös laajaan palveluvalikoimaamme. Suoritamme myös moottoripyörien runkomittauksia.

Pyöriin saatavilla Metzelerin, Pirellin ja Dunlopin renkaita, sekä laajasti lisävarusteita, ja kaikki halutessasi asennettuna turvalliseen ja mukavaan harrastamiseen.

Lähetä huoltotarjouspyyntö oheisen linkin kautta, tai soita 020 735 4032 ja varaa aika ammattitaitoiseen ja joustavaan huoltoomme.

Tervetuloa paikalliseen palvelevaan huoltoliikkeeseen!

Pyydä tarjous


  • Kirjoita suomeksi laskutoimituksen tulos kenttään, esim kolme

* Pakolliset kentät