Huolto-kaksikko.com – laatu luo turvallisuutta

60kmh kulkevat Yamaha-traktorimönkijät saatavilla!

Mönkkäreissä meillä Yamahaa, Hondaa ja CFMotoa!

Yamahan T3b eli 60kmh kulkevien traktorimönkkäreitten toimitukset alkavat pikkuhiljaa olemaan normisysteemeissä, eli toimituksia saapuu koko ajan. Tänään luovutuksessa ensimmäinen tätä väriä, eli Kodiak 700 SE Satin Black…ja voin kertoa, että on tyylikäs tämä mattamusta! Asiakas halusi tähän Yamaha pohjapanssarin ja alatukivarsisuojat, muuten täysin vakio. Huomaa, että näissä uusissa rengastus on aiempaa soveltuvampi myös maastoajoon, mutta mukavat myös maantiellä.

Samoin valot ja vilkut ovat aavistuksen muuttuneet, mutta muuten tekniikka nopeutta lukuunottamatta täysin sama, luotettava ja kovaan hyötykäyttöön soveltuva Yamaha, kuten ennenkin. Tämä lähti etelän suuntaan, kiitos meihin ja ammattitaitoomme luottavaan asiakkaaseen.

Ja kun vauhtiin päästiin, niin ajelinpas sitten Yamahan luovutuksen jälkeen toiselle asiakkaalle 10km päähän Honda TRX500FPE T3:n, yhdistelmäkärry perässä. Kiitos myös tälle asiakkaalle luottamuksesta paikalliseen kivijalkaliikkeeseen. Arvostamme

Ja jotta merkkisuoramme tulisi valmiiksi, niin Jämsässä mökin omistavalle tamperelaiselle asiakkaalle löytyi valikoimistamme hieno sininen CFMoto 550 EFI EPS T3b. Asiakas valitsi siihen lisävarusteiksi yhdistelmäkärryn (samanlainen kuin tuossa Hondan perässä), sekä tulevien talvien varalle lumilaitteet. Kiitos nopeista ja sujuvista kaupoista myös hänelle.

Mitä sinulle saisi olla? Tervetuloa palvelevaan paikalliseen kivijalkaliikkeeseen!

Veijo, joka innostuu aina uudestaan ja uudestaan näistä hienoista ja monipuolisista laitteista