020 735 4030

Laatu luo turvallisuutta.

Mönkijät

Yamaha, Honda ja CFMoto ovat mönkijöistä merkkejämme

Yamaha ja Honda ovat kuuluneet valikoimaamme jo pitkään. Luotettavuus, helppokäyttöisyys ja kestävyys kovassakin käytössä ovat asioita joita me myyjinä arvostamme. Ja joita asiakkaamme arvostavat. Pitkät takuuajat kertovat omalta osaltaan Yamahan ja Hondan luotettavuudesta. Molemmilta merkeiltä löytyy niin maasto- kuin traktorimönkijämallistotkin.

CFMoto on ollut valikoimissamme kaksi vuotta. Tänä aikana Euroopan myydyimmän mönkijämerkin hinta-laatu -suhteen ylivoimaisuus on tullut hyvin esille! Laaja valikoima malleja, niin yksi- kuin kaksipaikkaisiakin traktorimönkijöitä, on yksi iso tekijä tämän merkin suosiossa. CFMoto on mm. Ruotsissa ylivoimainen markkinajohtaja jo vuodesta 2014!

Meillä on aina koeajettavana jokaista myymäämme merkkiä, käymällä meillä tai soittamalla kerromme sen hetkisen koeajokalustomme.

Liikkeessämme olevat uudet ja vaihtomönkijät löydät Nettimoto -sivuiltamme, käyhän tutustumassa. Yamahan ja Hondan koko mallisto on kauttamme saatavissa nopealla toimitusajalla, kysy lisää vaikka heti puh. 040-150 6622 /Veijo.

Tutustu Yamaha -mönkijöihin tarkemmin tästä --> https://www.yamaha-motor.eu/fi/products/atv/index.aspx


Tutustu Honda -mönkijöihin tarkemmin tästä --> http://www.hondamonkijat.fi/

Tässä kategoriassa ei vielä tuotteita.