020 735 4030

Laatu luo turvallisuutta.

 

CFMoto C Force (500, 4-tahti)

550 EFI EPS VARASTOSSA! 60kmh. Huippumukavuutta sopivaan hintaan!
6990 €
Kuvaus
Meiltä Jämsästä saatavissa nyt myös CFMoton laaja mönkijämallisto! Löydät CFMotolta yksi- ja kaksipaikkaiset, sekä 40kmh että 60kmh traktorimönkijät.

C Force 550 EFI EPS on kahdelle rekisteröity, saat tämänkin 60 kmh kulkevana traktorimönkijänä! VÄREINÄ SININEN TAI ORANSSI suoraan varastostamme.

Tässä laadukkaassa kiinalaismerkissä on vakiona mm. kanadalainen CV-Tech -variaattori, Bochin ruiskujärjestelmä, vinssi, vetokuula, hydrauliset jarrut edessä ja takana, takaveto/neliveto/tasauspyörästön lukko -valinta, ohjaustehostin EPS -malleissa jne jne.

Omakohtaiset kokemukseni tukevat hyvin CFMoton Ruotsin monivuotista markkinajohtajuutta atv-sektorilla. On hyvä monenlaiseen käyttöön! /veijo

CFMotoissa on kolmen vuoden takuu. Meiltä näihin tietysti valtuutettu huolto, sekä yleisimmät huolto- ja varaosat suoraan hyllystä!

Soita vaikka heti 040-150 6622 /Veijo ja sovi oma esittely- ja koeajoaikasi (meillä on aina koeajolaitteita myymissämme merkeissä).

Tervetuloa palvelevaan paikalliseen off road -liikkeeseen, Manulankatu 8, Jämsä.
Lisävarusteet
12V ulosotto, Huoltokirja, Matkustajan istuin, Ohjaustehostin, Peruutusvaihde, Selkänoja, Sähkökäynnistys, Vetokoukku, Vinssi,
Sijainti Jämsä, Keski-Suomi
Vetotapa Hihnaveto
Vuosimalli 2018
Mittarilukema 1
Moottori 500, 4-tahti