On tämä hienoa; pakkasta pirusti, mutta iloisia ja tyytyväisiä asiakkaita täällä Jämsässä vastaanottamassa uusia ajolaitteita monenlaiseen harrastamiseen, hyötykäyttöön ja hauskanpitoon. Että minä tästä tykkään!

Uusi vuosi lähteny erittäin vauhikkaasti liikkeelle, puhelimitse ja sähköpostiin paljon tarjouspyyntöjä hienoista off road –laitteista (vielä ei katumotoristit ole heränneet…vink vink…), ja luovutuksia uusille onnellisille omistajille valmiina oleville mönkkäreille ja crossipyörille. Olen saanut keskustella mukavien asiakkaitten kanssa harrastukseen liittyen mahdollisesti tulevasta verosta, vakuutusmaksuista, polttoaineen hinnoista - siis niistä asioista, jotka vaikuttavat paljon harrastuksen kokonaiskustannuksiin.

Ja lumettomuudesta, tietysti, syntyihän kun Lapista olen niin se jostain syystä aina pulpahtaa keskustelujen jossain vaiheessa pinnalle. Mutta tämä juuri nyt täälä keski-Suomeenkin jäsähtänyt 20 asteen pakkanen lievittää onneksi tämän syämmelthän umpilappilaisen syntymäkotiseutuikävää…

Merkillepantavaa käydyissä keskusteluissa on kuitenkin se, että positiivisuutta harrastuksen jatkumiseen löytyy kuitenkin lähes kaikilta. Ja uskoa siihen, että järki voittaa myös tässä ”kateusverossa”, kunhan kevättä kohti mennään. Positiivisuuteen voi tietysti vaikuttaa allekirjoittaneen elämänasenne, eli että se, mihin et just nyt pysty vaikuttamaan, niin älä anna sen masentaa tätä hienoa päivääsi. Kun sitä vielä Lapissa oppi siihen, että jos jänkhällä jää polokemhan paikoilhen, niin uppoaa. Ja perskeles syvälle ja luijhan!

Olen ihan varma, että jos minulta ja meiltä muilta tämän harrastuksen parissa toimivilla kauppiailta, myyjiltä ja huollon parissa toimivilta usko tulevaisuuteen loppuu, niin homma alkaa olemaan kyllä ihan varmasti sitä myöten valmis…mutta me taistelemme lujasti tulevaisuuteen ja järjen voittoon uskoen tässäkin tapauksessa! Positiivisesti.

Tulkaa meille alan liikkeisiin katsomaan mitä hauskaa tämä pimeä ja kylmäkin vuodenaika voi tarjota kaksipyöräisten tai nelipyöräisten harrastuslaitteiden saralla. Meiltä Huolto-Kaksikolta ja muilta palvelevilta paikallisilta liikkeiltä löydät laadukkaat ja taatusti tavalla tai toisella jokaiselle sopivat harrastusvälineet.

Tee sinäkin hyvä uuden vuoden päätös ja tule katsomaan ja ostamaan mukavia välineitä harrastamiseen, niin kuin monet meiltäkin nyt ostaneet ja uusia laitteita tyytyväisinä hakevat asiakkaat.

Ja eiku lumi ja rapa iloisesti lentämään hyvissä merkeissä!

Veijo
uuden vuoden lupauksen tehnyt, mutta edelleenki ylipainoinen ja rapakuntoinen wannabee offroadisti


JAA facebookissa --> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://www.huolto-kaksikko.com/blogi/uudenvuodenlupaus/