Arvoisa nykyinen ja tuleva asiakkaamme; olet lämpimästi tervetullut uudistetuille sivuillemme!

Vuosi sitten päätimme uudistaa verkko-osoitteemme ”takaa” löytyvän informaation. Kultaisena lankana koko hommalle oli se, että yhdellä silmäyksellä löydät meidän keskeisimmät palvelumme. Samalla päätimme myös ottaa option verkkokaupalle (tästä hieman tarkemmin pikkasen alempana tekstissä).

Nyt löydät tästä samalta sivulta helposti tuoreimpia uutisiamme, mielenkiintoisia blogi-tekstejä (erilaisia koeajoja, ajankohtaisista asioista kiinniottamista harrastukseen liittyen , kuulumisia hienosta alastamme jne), näet facebook-sivumme tuoreimmat päivitykset, ja halutessasi voit tietysti klikata itsesi ko. sivustollemme.

Nettimoto -kohteemme löydät myös helposti ja näyttävästi. Voit katsella myynnissä olevia kohteitamme, sekä halutessasi klikata itsesi Nettimotoon kohdetta katsomaan. Sieltä voit myös soittaa, tai laittaa tiedustelun/vaihtotarjouksen laitteesta. Huoltoon voit laittaa myös tarjouspyynnön helposti sivuilta löytyvän linkin kautta.

Yhteystietomme löydät myös karttalinkkeineen, puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen. Aukioloaikamme on nyt myös selkeämmin löydettävissä kuin aiemmin.

Oleellista on myös, että voit katsoa jouhevasti sivustoamme niin pöytäkoneella, kannettavalla, tabletilla tai mobiililaitteella – oletpa sitten kotisohvalla tai prätkällä lähestymässä Jämsää ja haluat katsoa pysähtyessäsi että mistä meidät löytää, ja miten olemme avoinna. Sitten vaan kypärä päähän ja meille katsomaan hyviä vaihdokkeja, uusia moottoripyöriä tai vaan ihan kahvistelemaan ja turisemaan päivän ajankohtaiset asiat!

Verkkokauppaamme nostamme tuotteita lähiaikoina. Emme missään tapauksessa laita koko 60.000 tuotteen repertuaaria saataville tuota kautta, mutta sieltä löydät tärpit uutuuksista, sopivasti hinnoiteltuja tuotteita, jotka meiltä löytyvät suoraan hyllystä. Sekä tietysti erittäin edullisia poistotarjouksia!

Verkkokauppa tukee liiketoimintaamme, mutta on vain yksi osa laajaa palvelupalettiamme. Parasta on tietysti se, että verkkokaupan tuotteet ovat saatavilla myös liikkeestä, samaan edulliseen hintaan!

Oleellista sinulle on kuitenkin se, että olemme vahvasti juurtuneet 30 vuoden aikana ammattitaitoiseksi  palvelevaksi paikalliseksi liikkeeksi ja sellainen tulemme myös jatkossa olemaan.

Olemme ylpeitä myymistämme laadukkaista tuotteista, yhteistyökumppaneistamme, vahvasta osaamisestamme ja ennen kaikkea sinusta asiakkaamme, ja siitä positiivisesta palautteesta jota saamme päivittäin teiltä.

Olet lämpimästi tervetullut paikalliseen palvelevaan liikkeeseen.

/Veijo