Olemme vahvasti mukana Keski-Suomen Moottoripyöränäyttelyssä la-su 7.-8.4.2018. Palvelemme tuon viikonvaihteen Jyväskylän Hipposhallissa laajasti ajovarusteita, moottoripyöriä, mönkijöitä, mopoja ja skoottereita esitellen. Osastollamme mukana myös Goodwillbiker ry, Track Punk Racing sekä tietysti tukemiamme crossikuskeja, mm. Kalle Järvinen #1, Anton Kuivalainen ja Hanna Mertsalmi!


Osastomme on perinteisesti Hipposhallin pohjoispäädyssä. Ajovarusteita, kypäriä ja kenkiä on jälleen tarjolla huippuedullisin hinnoin, niin uutuuksissa kuin poistoerissäkin. Kannattaa tulla katsomaan, sovittamaan ja ostamaan!

Kypäristä tarjolla mahtavia eriä, merkkeinä mm. Schuberth, Airoh ja LS2. Nopeimmille alta satasella laadukkaita merkkikypäröitä...kannattaa tulla heti aamusta paikalle!

Mukana osastollamme myös Nuviz - tuo täysin uudenlaisen ulottuvuuden kypärääsi heijastusnäytön avulla. Nuvizin kehittäjät paikalla kertomassa tästä hienosta uutuudesta!

Esittelemme ja myymme tietysti myös moottoripyöriä, mopoja, skoottereita ja mönkijöitä. Mukana meillä laaja valikoima Suzukin uutuuksia, mm. DL1000XA, DL650A, SV650XA sekä tietysti GSX-S1000FA ja pitkästä aikaa valikoimassa olevat 125cc GSX-R125A ja GSX-S125A!

Mopoista koeistuttavissa Drac, Rieju ja Gilera. Skoottereista perinteiset Yamaha, Honda ja Peugeot.

Mönkijöistä mukana tietysti Yamaha, sekä viime syksynä valikoimiimme otettu, ja erittäin hyvän vastaanoton saanut CFMoto.

Mukana osastollamme ovat aina niin tyylikkäät Goodwillbiker ry (kts. tarkemmin --> https://www.facebook.com/goodwillbikerry/ ) ja Track Pund Racing (kts tarkemmin --> https://www.facebook.com/trackpunkracing/ ). Lisäksi tukemamme crossikuskit Kalle Järvinen, Anton Kuivalainen ja Hanna Mertsalmi tuovat omat kilpalaitteensa näytille ja ihasteltavaksi!

Tervetuloa tulevana viikonvaihteena palvelevaan paikalliseen liikkeeseen, tällä kertaa Hipposhallille Jyväskylään!