Tarve ja halu liikkua kelillä kuin kelillä on taas tämän talven aikana antanut meille mahollisuuen varustella meihin luottaville asiakkaille useita mönkkäreitä telavarustuksella. Kiitos siitä! Ja teloillahan voi ajella myös kesäkelillä, joskin suurin osa käyttäjistä vaihtaa lumien vähentyessä renkaat alle.

Tässä kuvia tällä viikolla kovaan työkäyttöön luovutetusta Tatou T4S -telasarjalla varustetusta Yamaha Kodiak 700 T3b -laitteesta, sekä samanlaisesta aura- ja peräkärryvarustein. (alla kuvakavalkadia muutamista erilaisista tänä talvena meiltä luovutetuista mönkkäreistä).

Liikkeestämme saatavilla heti nopeaan toimitukseen Yamaha Kodiak 700 T3b -mönkkäreitä vielä muutama - kerro vain mitä varusteita tarvitset, niin teemme paketin kohilleen!

CFMotoja löytyy lähes koko mallisto, pl. pitkärunkoiset kaksipaikkaiset 450L ja 520L -mallit, joita saanemme huhtikuussa lisää. Muut mallit saat parin päivän varotusajalla, tai jopa heti!

Hondan uudet 60kmh -mallit ovat tuloillaan, ja ennakkomyytyjä jo päästy toimittamaankin. Lattialla yksi TRX500FPE T3b, ja eiköhän viikon sisään ole jo IRS .mallejakin saatavilla...tulehan tutustumaan niihinkin!

Lisä- ja ajovarusteita myös paljon nähtävillä ja ostettavissa - tervetuloa palvelevaan paikalliseen kivijalkaliikkeeseen!

#yamaha #kodiak700 #yamahamotor #yamahafinland #yamahaatv #camsotatou #tatout4s #duellfinland #ironbaltic #ironbalticsuomi #hondaatv #hondamonkijat #cfmoto #cfmotofinland #ontäähienoo #jämsä #visitjamsa