020 735 4030

Laatu luo turvallisuutta.

Blog

Tuotteet 1-10 / 18

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Mönkijän tukkikärry

3.5.2017 20.09.49

Puut tarttis saada mettästä pois? Mönkkärin perään tukkikärry, kärryyn puomi, puomiin vinssiteline, telineeseen tehokas ja kätevä vinssi, vinssille pikaliitin sähköille...kaikki meiltä vaikka asennettuna valmiiksi!

Lue lisää

Mopolla maailmalle!

4.4.2017 23.46.28

Aurinko lämmittää. Kadut ja tiet sulavat ja kuivuvat. Mopokortti tulossa tai jo saatu? Laitoimme hyvän valikoiman mopoja ja skoottereita liikkeeseen näytille! Tule katsomaan ja ostamaan.

Lue lisää

Olemme vahvasti mukana Jyväskylän MP-messuilla la-su 1.-2.4.2017. Liikkeemme Jämsässä on ko. aikana suljettu.

Lue lisää
Sähköpostijärjestelmässämme on ollut jotain teknisiä ongelmia eilisillan ja tämän päivän aikana. Jos olet lähettänyt meille viestejä myynti@huolto-kaksikko.com, lainejp@huolto-kaksikko.com, huolto@huolto-kaksikko.com tai veijo.toimela@huolto-kaksikko.com -osoitteisiin, niin laittaisitko viestit uudestaan. Tätä kirjoittaessa (klo 15.29) sähköpostien pitäisi toimia jo normaalisti. Viestit meiltä ovat ko. sähköposteista lähteneet, mutta mahdollisia vastauksia niihin emme ole saaneet.Lue lisää

Kevättä ilmassa! Liikkeeseen saapuu viikoittain uutta ja mukavaa kaksipyöräistä - uutuutena meillä Peugeot -skootterit ja Drac -mopot ja kevarit.

Lue lisää

Hallitus peruu moottoripyöräveron

Hallitus siis perui juuri tulleen tiedon mukaan suunnitellun moottoripyörä- ja veneveron. Hyvä. Harrastajien aktiivisella työllä ja ennen kaikkea kriittisesti oikeita laskelmia muutamien vahvojen keulakuvien johdolla esiintuoneet henkilöt (lue: vahvat naiset Stefanie Brandt-Tallqvist ja Anu Åberg) saivat päättäjien päät kääntymään.

Hienoa.

Sitä minä vain mietin, että jos tämän moottoripyörä- ja veneveron peruminen aiheuttaa vastaavanlaisen positiivisen reaktion, kuin mitä se aiheutti negatiivisessa mielessä moniin harrastajiin, niin pitäisi auringon paistaa kuvaannollisesti kohta meille alalla toimiville samoin kuin se paistaa nyt pilvettömältä taivaalta tätä kirjoittaessa täällä Jämsässä.

Ja tiiä sitten johtuuko tästä, mutta tälle aamupäivälle aivan kuin tätä päätöstä aavistellen jo kaksi tarjousta uusista hienoista moottoripyöristäkin olemme päässeet tekemään mukaville motoristeille. Kevättä ja aktiivista moottoripyöräkautta kohti mennään. Tervetuloa keskustelemaan tästäkin aiheesta ja ostamaan jokaiselle harrastajalle löytyviä kulkupelejä palvelevaan paikalliseen moottoripyöräliikkeeseemme!

Veijo
monitoimimyyjä, joka onnittelee hallitusta hyvästä ja ennen kaikkea järkevästä päätöksessä tässä mp- ja veneveroasiassa

JAA facebookissa --> https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://www.huolto-kaksikko.com/blogi/moottoripyoravero/

Yamaha –mönkijäperheeseen tulee vuonna 2017 uutta Special Edition mallia ja väriä. Meille Huolto-Kaksikolle Jämsään saapui juuri äskettäin Suomen kaksi ensimmäistä laatuaan tätä yhtä uutuutta!

Lue lisää

MP-Messut2017

8.2.2017 17.07.31

MP-kausi lähenee näilläkin leveysasteilla ja yksi varma kevään lähestymisen merkki on Helsingin MP-messut. Tässä liitteenä linkki, jossa muutampi kuva Suzukin osastolta, jossa tuli pari päivää vietettyä vieden merkin ilosanomaa vastaanottavaisille motoristeille.

Lue lisää

Onko ulkotöissä kylmä talvipakkasilla? Viluttaako hirvipassissa? Eikö lasten kanssa ulkoilusta tule mitään, kun koko ajan iskä tai äiti palelee? Haluatko ajella moottoripyörällä palelematta aiemmin keväällä ja vielä myöhään syksyllä? Ja paljon muita käyttötapoja ja -kohteita! Meiltä saat nyt myös Klan -lämpövaatteet.

Lue lisää

Huihai mönkkärihulinaa!

25.1.2017 19.19.57

Yamaha ja Honda mönkkärikauppa käy hyvin, joten mielenkiintoisia vaihdokkeja on tullut ja tulossa. Lue tarkemmin -->

Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 18

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2